Proudly designed for everyday living.

shop
Paturi Rabatabile 29
Paturi Rabatabile Pat rabatabil 2EASY BUNK BED

Pat rabatabil 2EASY BUNK BED

Pret De la9,400 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 90

Pat rabatabil COMPATTO 90

Pret De la5,700 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 120

Pat rabatabil COMPATTO 120

Pret De la6,700 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 140

Pat rabatabil COMPATTO 140

Pret De la7,200 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 160

Pat rabatabil COMPATTO 160

Pret De la7,700 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 180

Pat rabatabil COMPATTO 180

Pret De la8,200 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil CITY 90

Pat rabatabil CITY 90

Pret De la8,300 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil CITY 120

Pat rabatabil CITY 120

Pret De la9,500 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil CITY 140

Pat rabatabil CITY 140

Pret De la10,600 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil CITY 160

Pat rabatabil CITY 160

Pret De la11,300 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil CITY 180

Pat rabatabil CITY 180

Pret De la12,400 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil KOSTAS 90

Pat rabatabil KOSTAS 90

Pret De la9,900 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil KOSTAS 120

Pat rabatabil KOSTAS 120

Pret De la11,000 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil KOSTAS 140

Pat rabatabil KOSTAS 140

Pret De la12,400 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil KOSTAS 160

Pat rabatabil KOSTAS 160

Pret De la13,100 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil KOSTAS 180

Pat rabatabil KOSTAS 180

Pret De la14,200 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 90

Pat rabatabil TANGO 90

Pret De la7,000 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 120

Pat rabatabil TANGO 120

Pret De la7,800 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 140

Pat rabatabil TANGO 140

Pret De la8,500 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 160

Pat rabatabil TANGO 160

Pret De la9,100 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 180

Pat rabatabil TANGO 180

Pret De la9,800 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 90 Orizontal
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 120 Orizontal
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 140 Orizontal
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 160 Orizontal
Paturi Rabatabile Pat rabatabil COMPATTO 180 Orizontal
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 140 Orizontal

Pat rabatabil TANGO 140 Orizontal

Pret De la9,000 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 160 Orizontal

Pat rabatabil TANGO 160 Orizontal

Pret De la9,600 RON
Paturi Rabatabile Pat rabatabil TANGO 180 Orizontal

Pat rabatabil TANGO 180 Orizontal

Pret De la10,300 RON

Paturi Rabatabile

Mobilier functional premium pentru office, hotel, zone de asteptare, apartamente si garsoniere

Paturi rabatabile premium pentru garsoniere si spatii mici. Oferta online de mobilier inteligent, pat rabatabil pe perete, canapele extensibile, modulare si suprapuse, fotolii extensibile, mese extensibile si transformabile de cafea . Mobilier multifunctional, mobilier Horeca, amenajari spatii office – TransForms

Mobilier multifunctional, care economiseste spatiul.

Stilul de viata si preturile de pe piata imobiliara au dus la spatii de locuit mai mici. Acest lucru a dus la  noua categorie de mobilier functional premium, practic, denumit „mobilier inteligent”. Aceste piese de mobilier sunt rabatabile si se incadreaza armonios in spatiul disponibil in interiorul casei dvs. Astfel, datorita ofertelor gasite pe www.rabatabil.ro veti putea economisi spatiul si veti avea o casa mai functionala si complet transformabila. Fie ca aveti oaspeti, fie ca doriti sa dati o petrecere sau invitati acasa la dvs. mai multi prieteni, cu siguranta aveti nevoie de spatiu in care sa va desfasurati. Daca doriti sa aveti mereu la dispozitie destul spatiu pentru oaspeti sau pentru intreaga familie (daca sunteti multi oameni in casa), noi va recomandam unul dintre modelele noastre de mese extensibile. O astfel de masa extensibila este usor de strans, de desfacut si depozitat in orice spatiu interior, oriunde in casa dvs. O masa transformabila se potriveste ca stil oricarei petreceri sau eveniment important din locuinta Dvs.

Mobilier inteligent si mobilier pentru spatii mici, acum la cea mai una calitate

Mobilierul pentru spatii mici este ultima tendinta in materie de amenajare interioara a apartamentelor care nu dispun de o suprafata utila foarte generoasa. Pe piata a aparut si mobilier modular sau configurabil(denumit si mobilier inteligent), acesta fiind compus din mai multe elemente ce se combina armonios intre ele si se pot interschimba pentru a permite crearea spatiului necesar activitatilor zilnice ale intregii familii. Alegerea unui mobilier pentru spatii mici este acum facuta de tot mai multi tineri, cei care au o viata dinamica, activa si plina de activitati de diverse tipuri.  Acest mobilier inteligent (sau mobilier pentru spatii mici) este foarte functional si se potriveste de minune spatiilor de dimensiuni reduse. Nu conteaza in ce incapere doriti sa instalati mobilier inteligent, cert este ca acesta se poate monta in living, dormitor sau dining. De asemenea, orice piese de mobilier pentru spatii mici se poate monta si in camera copiilor, maximizand astfel spatiul disponibil pentru acestia. Utilizand mobilier pentru spatii mici, spatiul interior este valorizat mult mai bine, iar designul lui compact va ajuta sa obtineti mai mult loc pentru obiectele personale. In plus, optand pentru acest tip de mobilier functional premium, veti putea reamenaja mereu interiorul casei dvs. asa cum doriti.

DE CE SA ALEGETI UN PAT RABATABIL DE LA RABATABIL.RO

Foarte multi proprietari de locuinte au acum probleme cu spatiul disponibil. Daca ai un apartament mic sau o garsoniera (eventual una dubla) in care spatiul disponibil este extrem de mic, trebuie sa stii ca exista o solutie de gasire a mobilierului pe care ti-l doresti, ceea ce te va ajuta in acelasi timp sa economisesti spatiu interior. Una dintre solutii este sa alegi un pat rabatabil  de la transforms.ro. Un pat rabatabil pe perete e o solutie foarte buna pentru un apartament si mai ales pentru o garsoniera. El va ofera tot confortul pe care il aveti intr-un pat clasic, este usor de rabatat si va pune la dispozitie mai mult spatiu util in camera respectiva atunci cand este strans. Un pat rabatabil cu canapea se poate incadra foarte bine in alte corpuri de mobilier din locuinta dvs., asa cum ar fi o biblioteca de dimensiuni mai mari.
Cei care vor intra inauntru nici nu isi vor da seama ca acolo se gaseste un pat, incadrat de rafturile cu carti. Un pat rabatabil cu canapea de la transforms.ro este o solutie si pentru camera copiilor, atunci cand ei impart aceeasi camera.  Noi, la  www.rabatabil.ro, va oferim numeroase solutii de mobilier inteligent, dotat cu ultima tehnologie in domeniu.
Aceste corpuri de mobilier sunt rezistente, usor de folosit, fiabile si foarte practice in locuintele de dimensiuni mici. Sistemul cu pistoane al acestui tip de mobilier este preferat de multi clienti deoarece acesta functioneaza usor si silentios, fiind o solutie eleganta de rabatare. Va propunem o bogata oferta la mese extensibile, canapele extensibile, masute de cafea sau paturi rabatabile si transformabile.

MOBILIERUL INTELIGENT ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU MOBILAREA GARSONIERELOR

Un design interior smart este noua tendinta de pe piata mobilierului inteligent. Tot ce este in jurul nostru acum tinde sa devina smart. Avem telefoane inteligente, ceasuri inteligente, televizoare si chiar frigidere inteligente. Un exemplu de mobilier garsoniera foarte potrivit pentru un astfel de spatiu este canapeaua. Aceasta va poate scapa de nevoia de a cumpara un pat, insa trebuie sa fie la fel de confortabila pentru somn.
O canapea conceputa de experti pentru a maximiza spatiul interior al unei garsoniere va indeplini foarte bine functia de zi si functia de noapte. Orice tip de mobilier garsoniera ati alege, acesta trebuie sa aiba aceste doua functii, cea de zi si cea de noapte. O garsoniera functioneaza ca dormitor la nevoie, asa ca trebuie sa faceti o alegere cat mai buna.