Proudly designed for everyday living.

about

Istoria noastră.

Studioul nostru.

Lucrăm alături de dvs. pentru a crea spațiu de locuit.

Suntem o companie specializată în producția de mobilier personalizat, cu accent pe paturi rabatabile la perete și mese extensibile pentru spații mici și dificile. Ne dedicăm creării de soluții inteligente și elegante pentru optimizarea spațiului, oferind clienților noștri mobilier durabil, funcțional și adaptat nevoilor individuale.

Cu accentul pus pe calitate și practicitate, ne dedicăm să transformăm fiecare centimetru într-un spațiu util și estetic.

Misiunea.

Noi producem mobila care servește oamenlor.

Curatorii Flat selectează obiectele care sunt orientate la calitate, minimalism și funcționalitate. Scopul nostru principal este să vă oferim set unic de produse care fascinează și inspiră cumpărătorul. Coordonează fiecare comandă, până la livrare și instalare, pentru a garanta întotdeauna cea mai bună calitate și design.

Produsele noastre.

Noi cream solutii personalizate de design.

Noi cream produse care nu doar sunt inovătoare, dar și sunt inteligente, fiabile și funcționale, cu o idee strategică excelentă pentru fiecare soluție.

Realizări.

Experiența noastră. Nevoile tale. Cea mai bună echipă.

Nu e vorba de noi. E vorba de tine. De aceea vă urmăm gusturile și ascultați fiecare idee. Împreună putem crea ceva uimitor. Noi reacționăm rapid și prețuiesc atenția.

3500 +

Proiecte implementate.

128 k

Ore de producere.