Proudly designed for everyday living.

shop

VEGAS X3

Saltea din premium class cu o densitate înaltă a arcurilor, rezistentă la greutăți mari.

Precomandă.
5,571 RON

Personalizează-ți produsul.

VEGAS X3

 

 

 

Regiditatea echilibrată și confortul modelului sunt obținute datorită elasticității stratului de cânepă Orto Hemp și Latex SoftGel cu efectul menținerii temperaturii optime pentru somn.

 • Termenul de garanție : 36 luni
 • Termenul de explotare : 10 ani
  Duritatea Semidur-mediu
  Înălțime : 25 cm
  Sarcina maximă per persoană : 160 kg
  Blocul de bazăMedizone X3000
  Număr de arcuri (pe m2): 750
  Categoria de vîrstă : pentru maturi
  Construcție Față-verso asimetric
  Țesătura husei : Premium Jacquard
 • Husa detașabilă : Da
 • Premium Jacquard - Husa din țesătură exclusivă  Premium Jacquard are un aspect luxos datorită șesăturii jaqard dense. Țesătura combină în sine fibre scumpe din mătase naturală și cașmir. Are proprietatea unei termoreglări excelente și oferă senzații nemaipomenite în orice timp al anului. 

  Latex -  Material  natural  confecționat prin spumarea laptelui copacului de cauciuc. Un material moale, igienic prin care foarte bine trece aerul având o ventilare foarte bună. Se adaptează în mod fliabil la conturile corpului.

 • Orto Hemp Material ecologic natural din fibre de cânepă, car este produs prin tehnologia perforării prin ace, prin care fibrele se fixează la siguranță într-un strat dens. Se folosește pentru a oferi saltelei gradul necesar de duritate, în același timp are o flexibilitate ridicată și se adoptează perfect corpului în timpul somnului.  

  Medizone X3000 - Un bloc unic de arcuri independente din inox cu zone distincte. Distribuția echilibrată a zonelor de-a lungul saltelei mai eficient ține cont de anatomia corpului uman. Concentrarea arcurilor în formă de sote de fagure de miere, permit creșterea sarcinii maxime până la 160 kg. Diametrul arcului 40 mm. Înălțimea blocului de arcuri 140 mm. 

 • In - Un strat protector uniform din fibre de in ce izolează blocul de arcuri de straturile moi ale saltelei, prelungindu-le termenul de explotare.Fibrele de in au proprietăți antiseptice și protejează de elictricitatea statică. 

 • Latex SoftGel - Latex clasic, confecționat prin spumarea laptelui copacului de cauciuc modernizat prin adăugarea gelului unic cu efect răcoritor SoftGel. Micro-granulele gelului  creează o temperatură optimă pentru așternut, datorită la ce mai repede vă cufundați în somn și respectiv mai repede se restabilesc puterile. 

Produsele recomandate

Saltele si Accesorii VEGAS Compact 2

VEGAS Compact 2

Pret De la711 RON
Saltele si Accesorii VEGAS L3

VEGAS L3

Pret De la3,766 RON
Saltele si Accesorii VEGAS M1

VEGAS M1

Pret De la3,610 RON
Saltele si Accesorii VEGAS HIT2

VEGAS HIT2

Pret De la711 RON
VEGAS X3
5,571 RON