Proudly designed for everyday living.

shop

VEGAS L3

Monolitul de latex cu 3 zone de înaltă calitate și stratul elastic Orto Hemp din fibre de cânepă vă susțin ușor curbele. Un model cu un efect ortopedic pronunțat pentru cunoscătorii materialelor naturale.

Precomandă.
3,766 RON

Personalizează-ți produsul.

VEGAS L3

 

 

 

Monolitul de latex cu 3 zone de înaltă calitate și stratul elastic Orto Hemp din fibre de cânepă vă susțin ușor curbele. Un model cu un efect ortopedic pronunțat pentru cunoscătorii materialelor naturale.

 • Categorie de vârstă : pentru maturi
  Termenul de explotare : 10 ani
  Înălțime (cm) : 23 cm
  Sarcina maximă per persoană : 140 kg
  Blocul de bază: Bloc monolit din latex
  Țesătura husei : Organic Care
  ConstrucțiaFață-verso simentric
  Husa detașabilă: da
  Ambalare : standardă
  Termenul de garanție36 luni
  Duritate: Semidur
 • Husa  Organic Care - Compoziția naturală a Organic Care este perfectă pentru cei cu pielea sensibilă. Amestecul de bumbac cu fibre tehnologice Tencel compuse din celuloza copacului de eucalipt australian, oferă țesăturii durabilitate, moliciune și un efect de răcoare. Părțile laterale ale husei sunt confecționate dintr-un amestec de bumbac cu in  - ce se consideră clasic îndrăgit pentru fani ai materialelor naturale. 

  Plasă de bumbac - Un material natural compus din straturi presate de fibre de bumbac. Este folosit pentru reglarea umezelei și ventilării perfecte. Oferă un microclimat optimal.

  Bloc de latex cu 3 zone de duritate - Un bloc de latex cu trei zone de duritate transversală. Un set de găuri de diferitediametre și densitate oferă fiecărei zone proprie duritate.  Astfel se obține o distribuiție optimă a sarcinilor și un efect ortopedic ridicat.

  Fibre de cocos (x3) -  Un material natural compus din fibre de cocos imprignate cu latex. Straturile dure și extrem de durabile de fibre de cocos sunt folosite pentru a oferi saltelei gradul de rigiditate necesar 

  Orto Hemp -  Material natural ecologic, confecționat din fibre de cânepă, produs folosind tehnologia perforării prin ac, care menține fibrele în mod fliabil, într-un strat dens uniform. Este folosit pentru a oferi saltelei gradul de rigiditate necesar în timp ce are o flexibilitate sporită și se ajustează perfect la conturile corpului persoanei ce doarme.

  Latex -  Material natural obținut prin spumarea sucului copacului de cauciuc. Moale, igienic și bine ventilat, oferă un sprijin elastic coloanei vertebrale.

Produsele recomandate

Saltele si Accesorii VEGAS S3

VEGAS S3

Pret De la1,220 RON
Saltele si Accesorii VEGAS Compact 2

VEGAS Compact 2

Pret De la711 RON
Saltele si Accesorii VEGAS M1

VEGAS M1

Pret De la3,610 RON
Saltele si Accesorii VEGAS HIT2

VEGAS HIT2

Pret De la711 RON
VEGAS L3
3,766 RON