Proudly designed for everyday living.

33
shop

VEGAS S3

Saltea simetrică cu straturi de Vegaflex® și nucă de nucă de cocos pe ambele părți ale unității de arc Medizone.

Precomandă.
1,452 RON

Personalizează-ți produsul.

VEGAS S3

 

 

 

Saltea simetrică cu straturi de Vegaflex® și nucă de nucă de cocos pe ambele părți ale unității de arc Medizone.

 • Categorie de vârstă : pentru adulți
  Tip : cu arcuri independente
  Înălțime ( cm) : 23 cm
  Sarcina maximă per persoană : 130 kg
  Rigiditate : Greu mediu
  Tipul de bază : Unitate de arc independent Medizone R1000
  Număr de arcuri (pe m2): 256
  Material de acoperire : Jersey
  Construcție : simetric
 • Acoperire detașabilă O copertă din țesătură din tricot practic din Jersey, care o face ușor de curățat. Țesătura capacului este moale și elastică la atingere, are o textură plăcută, nu se ridă, este rezistentă la pete, nu contribuie la creșterea bacteriilor și a acarienilor de praf.

  Țesătură de bumbac Material natural, compus din presat straturi de fibre de bumbac. Este utilizat pentru reglarea apei și a aerului, oferă un microclimat ideal.
  Coacă de nucă de cocos Material natural format din fibre de cocos presate impregnate cu latex. Folosit pentru a conferi rigidității saltelei.

  Vegaflex O nouă generație de material poros elastic format dintr-un număr mare de celule mici și uniforme. Moale și rezistent în același timp, este bine ventilat și își recapătă rapid forma.

  Medizone R1000 Un bloc inovator de arcuri independente din oțel cu șapte zone de rigiditate transversală. O distribuție echilibrată a rigidității pe zone asigură o odihnă confortabilă ținând cont de caracteristicile anatomice ale persoanei care doarme.

  Vegaflex O nouă generație de material poros elastic format dintr-un număr mare de celule mici uniforme. Moale și rezistent în același timp, este bine aerisit și își recapătă rapid forma.

  Coconut Coir Material natural format din fibre de cocos presate impregnate cu latex. Folosit pentru a conferi rigidității saltelei.

  Țesătură de bumbac Material natural realizat din straturi comprimate din fibră de bumbac. Este folosit pentru reglarea apei și a aerului, oferă un microclimat ideal.

Produsele recomandate

Saltele si Accesorii VEGAS Compact 2

VEGAS Compact 2

Pret De la711 RON
Saltele si Accesorii VEGAS L3

VEGAS L3

Pret De la4,482 RON
VEGAS S3
1,452 RON