Proudly designed for everyday living.

shop

VEGAS F5

Saltea din premium class cu o densitate înaltă a arcurilor, rezistentă la greutăți mari.

Precomandă.
2,798 RON

Personalizează-ți produsul.

VEGAS F5

 

 

 

Regiditatea echilibrată și confortul modelului sunt obținute datorită elasticității stratului de cânepă Orto Hemp și Latex SoftGel cu efectul menținerii temperaturii optime pentru somn.

 • Termenul de garanție : 36 luni
 • Termenul de explotare : 10 ani
  Duritatea Medie
  Înălțime : 22 cm
  Sarcina maximă per persoană : 120 kg
  Blocul de bazăMedizone R1000
  Număr de arcuri (pe m2): 250
  Categoria de vîrstă : pentru maturi
  Construcție Față-verso simentric
  Țesătura husei : Bambootex
 • Husa detașabilă : Da
  Efectul de iarna-vara : Opțiunea plătită (strat suplimentar de lână de oaie)

 • Bambootex - Husă detașailă din țesătură  tricotată ecologică moale și extrem de durabilă. Are un efect benefic asupra pielii și creează un microclimat optim pentru locul de dormit. Păstrează proprietățile sale unice după mai multe spălări. 

  Latex -  Material natural obținut prin spumarea sucului copacului de cauciuc. Moale, igienic și bine ventilat, oferă un sprijin elastic coloanei vertebrale.

 • Orto Hemp Material natural ecologic, confecționat din fibre de cânepă, produs folosind tehnologia perforării prin ac, care menține fibrele în mod fliabil, într-un strat dens uniform. Este folosit pentru a oferi saltelei gradul de rigiditate necesar în timp ce are o flexibilitate sporită și se ajustează perfect la conturile corpului persoanei ce doarme.

  Medizone R1000 - Un bloc unic de arcuri independente din inox cu zone pronunțate. Distribuția echilibrată a zonelor de-a lungul saltelei  cel mai efectiv ia în considerație anatomia corpului uman.  Reacționează perfect la greutate, oferind un efect ortopedic optim.   Diametrul arcului  60 мм. Înălțimea blocului de arcuri 140 мм.

 • Plasă de mobilă  - Un start protector care este folosit pentru  a separa blocul de arcuri și straturile moi ale saltelei menținându-le de uzură. 

 • Fibre de cocos (x2) - Un material natural compus din fibre de cocos imprignate cu latex. Straturile dure și extrem de durabile de fibre de cocos sunt folosite pentru a oferi saltelei gradul de rigiditate necesar . 

Produsele recomandate

Saltele si Accesorii VEGAS L3

VEGAS L3

Pret De la3,766 RON
Saltele si Accesorii VEGAS M1

VEGAS M1

Pret De la3,610 RON
Saltele si Accesorii VEGAS HIT2

VEGAS HIT2

Pret De la711 RON
VEGAS F5
2,798 RON