Proudly designed for everyday living.

shop

VEGAS EXPERT

Materialul inovator AirFoam garantează confortul ți protecția mediului înconjurător precum și mai multe straturi de DUOcocos oferă elasticitate plăcută. Este un produs durabil și confortabil de înaltă clasă și de calitate excelentă.

Precomandă.
610 RON

Personalizează-ți produsul.

VEGAS EXPERT

 

 

 

O saltea pentru persoanele cu certitudine, care posedă un întreg complex de avantaje. Blocul de arcuri independente OrtoPocket distribuie în mod corect greutatea corpului.

 • Termenul de garanție : 18 luni
 • Termenul de explotare : 10 ani
  Duritatea : Semidur
  Înălțime : 19 cm
  Sarcina maximă per persoană : 100 kg
  Blocul de bază : ORTOpocket
  Număr de arcuri (pe m2): 256
  Categoria de vîrstă : pentru maturi
  Construcție : simetric
 • Husa - Husa din țesătură tricotată gîndită până la cele mai mici detalii. Este foarte elastică, durabilă și rezistentă. Datorită la sistemul inovator țesătura respinge murdăria și praful, ce este perfect pentru îngrejire.

  DuoCocos -  material ecologic natural,calitățile căruia au fost modificate prin tehnologii Germane. O modalitate specială de distribuire a fibrelor la momentul formării plăcii, mărește esențial elasticitatea lui.Efectul ortopedic și confortul fiind ridicat la un nivel nou.

 • ORTOpocket - Bloc de arcuri independente care a fost creat în strictă conformitate cu standartele europene. 256 arcuri pe metru pătrat – este o densitate optimă pentru un efect orpopedic înalt. Înălțimea – 140 мм Diametru – 70 mm

  Air Foam - un material inovativ fiind creat cu aplicarea tehnologiilor europene. Posedă o ventilare bună este ecologic fiind confecționat fără folosirea adezivului și a componentelor toxice.

Produsele recomandate

Saltele si Accesorii VEGAS Compact 2

VEGAS Compact 2

Pret De la711 RON
Saltele si Accesorii VEGAS L3

VEGAS L3

Pret De la3,766 RON
Saltele si Accesorii VEGAS M1

VEGAS M1

Pret De la3,610 RON
Saltele si Accesorii VEGAS HIT2

VEGAS HIT2

Pret De la711 RON
VEGAS EXPERT
610 RON