Proudly designed for everyday living.

shop

VEGAS F3

Modelul cu proprietăți ortopedice ridicate este soluția potrivită pentru adulți și adolescenți. Straturile de fibre de cocos și fibre de cânepă conferă diferite nuanțe de duritate laterale ale saltelei, susținând bine coloana vertebrală și creând o postură corectă.

Precomandă.
1,897 RON

Personalizează-ți produsul.

VEGAS F3

 

 

 

Modelul cu proprietăți ortopedice ridicate este soluția potrivită pentru adulți și adolescenți. Straturile de fibre de cocos și fibre de cânepă conferă diferite nuanțe de duritate laterale ale saltelei

 • Termenul de garanție : 36 luni
  Înălțimea : 22 cm
  Duritatea : Semidur
  Densitatea arcurilor (pe m2): 250
  Ambalare: standard
  Efectul de iarna-vara : Opțiunea plătită (strat suplimentar de lână de oaie)
  Categoria de vîrstă: pentru maturi , pentru adolescenți
  Termenul de explotare : 10 ani
  Sarcina maximă per persoană : 130 kg
  Blocul de bază : Bloc de arcuri independente Medizone R1000
  Țesătura husei : Bambootex
  Construcția : Față-verso simentric
 • Husa detașabilă Da
 • Bambootex Husă detașailă din țesătură  tricotată ecologică moale și extrem de durabilă. Are un efect benefic asupra pielii și creează un microclimat optim pentru locul de dormit. Păstrează proprietățile sale unice după mai multe spălări. 

  Orto Hemp Material natural ecologic, confecționat din fibre de cânepă, produs folosind tehnologia perforării prin ac, care menține fibrele în mod fliabil, într-un strat dens uniform. Este folosit pentru a oferi saltelei gradul de rigiditate necesar în timp ce are o flexibilitate sporită și se ajustează perfect la conturile corpului persoanei ce doarme.

  Vegaflex Material poros elastic de noua generațieformat dintr-un număr mare de celule omogene mici. Moale și elastic în același timp, este bine ventilat și perfect își restabilește forma. 

  Medizone R1000 Un bloc unic de arcuri independente din inox cu zone pronunțate. Distribuția echilibrată a zonelor de-a lungul saltelei  cel mai efectiv ia în considerație anatomia corpului uman.  Reacționează perfect la greutate, oferind un efect ortopedic optim.   Diametrul arcului  60 мм. Înălțimea blocului de arcuri 140 мм.

  Vegaflex Material poros elastic de noua generațieformat dintr-un număr mare de celule omogene mici. Moale și elastic în același timp, este bine ventilat și perfect își restabilește forma. 

  Fibre de cocos Un material natural compus din fibre de cocos imprignate cu latex. Straturile dure și extrem de durabile de fibre de cocos sunt folosite pentru a oferi saltelei gradul de rigiditate necesar 

Produsele recomandate

Saltele si Accesorii VEGAS S3

VEGAS S3

Pret De la1,220 RON
Saltele si Accesorii VEGAS Compact 2

VEGAS Compact 2

Pret De la711 RON
Saltele si Accesorii VEGAS L3

VEGAS L3

Pret De la3,766 RON
Saltele si Accesorii VEGAS M1

VEGAS M1

Pret De la3,610 RON
VEGAS F3
1,897 RON